Nyt kørekort

Hos Kingo`s trafikskole kan du vælge at få dit kørekort gennem et almindeligt forløb, hvor du gennemgår lovpakken i eget tempo, eller du kan vælge at følge et lynkursus der sætter kørekortet i dine hænder på blot 3 uger. 

Begge forløb er kendetegnet ved Kingotrafikskolens høje kvalitet. At starte med at køre bil i en storby med tæt trafik kan være udfordrende. Hos Kingos trafikskole forstår vi denne situation og har en særlig tilgang til at hjælpe vores elever. Vi begynder med rolige, overskuelige ruter og bygger gradvist op til mere trafikerede områder. Vores erfarne instruktører guider dig gennem hver situation med tålmodighed og støtte, så du gradvist opbygger selvtillid og bliver komfortabel bag rattet. Vi giver dig de nødvendige værktøjer og teknikker til at navigere sikkert og selvsikkert i storbytrafikken.

Det er en tillidssag at tage kørekort. Derfor er det en god ide at tale med kørelæreren, inden du går i gang med at tage kørekort. Dit kørekortforløb skal føles ubesværet, fleksibelt og med dig i centrum. Du kan afbetale dit kørekort over flere måneder helt rente- og gebyrfrit!

Vi har elever fra hele København, herunder Frederiksberg, Valby, LyngbyHellerup, Gladsaxe, Gentofte, Herlev, m.v., som tager kørekort hos os. 

 

 

Kom til GRATIS prøvetime i teori, så du kan se om vi lever op til dine forventninger.