Om os

KINGOSTRAFIKSKOLE blev etableret i året 1986, og har derfor bred erfaring indenfor kørekort erhvervelse og undervisning, hvilket er til gavn for dig, så du består første gang!

Siden har tusindvis elever taget deres kørekort hos os. Vi mener ikke prisen er det afgørende for en god køreskole men resultatet af bestået køreprøve og prisen til sidst der er den afgørende. Vores kørelærer kører i topmoderne skolevogne som BMW, TOYOTA, OPEL, HYUNDAI m.m hvilket betyder god service og færre fejl til din kørsel.

God service & en god oplevelse

Det at tage kørekort er en tillidssag, og vi efterstræber at yde en god service så du får en god oplevelse som du kan huske tilbage til engang.

Kvalitetetsundervisning samt et seriøst og grundigt undervisningsforløb er vores mål og motto.

Vælg selv mellem hold-teori undervisning, hvor det er kørelæreren der underviser på storskærm, eller personlig DVD-teoriundervisning, hvor kørerlæreren vil hjælpe dig, når som helst du ønsker!!

Vi håber at være med i dine overvejelser inden du vælger en køreskole som lige netop passer til dine kriterier og håber at se dig i vores omgivelser, hvor der også er plads og tid til en lille sludder før du starter!

Din tryghed er det afgørende for os i at se os selv som en GOD køreskole!

 

Tilmeld dig online her!

 

 

Kingostrafikskole

Anbefalinger

Se flere anbefalinger